12 Ekim 2013 Cumartesi

Sıra Dışı ve Eğlenceli bir Fotoğraf Çekimi için Giyçek
















Giyçek’te Osmanlı dönem kostümleriyle yapılan fotoğraf çekimleri; sıradan bir fotoğraf çekimi olmaktan öte, kına ve bekarlığa veda eğlencelerine renk katacak alternatif  bir organizasyon olarak görülüyor.

İnsanların kalıplaşmış etkinliklerden sıkıldığı bu günlerde, yaratıcı ve kişiye özel etkinlikler öne çıkıyor. Giyçek Nostaljik Fotoğraf Stüdyosu’nda fotoğraf çekimi; özel günlerde fotoğraf çektirmeyi düşünenler için sıra dışı ve eğlence garantili bir etkinlik. Özellikle nişan, kına, bekarlığa veda ve düğün organizasyonlarından önce çiftlerin ve arkadaş gruplarının tercih ettiği Giyçek,  sıradan bir fotoğraf çekimi olmaktan öte, kına ve bekarlığa veda eğlencelerine renk katacak alternatif  bir organizasyon olarak görülüyor.

Galata’daki tarihi Doğan Apartmanı’nın altında, 3 seneyi aşkın süredir nostaljik fotoğraf çekimleri gerçekleştiren stüdyo, 100’ü aşkın özel dikim ve her bedene uygun dönem kostümü ve zengin aksesuar seçenekleri ile misafirlerine hizmet veriyor. Randevu alıp stüdyoyu ziyaret ettiğinizde, ‘Hanedan’, ‘Harem’, ‘Göksu Sefası’ gibi konseptler hakkında bilgi alıp, onlarca kostüm arasından seçiminizi  yapıyorsunuz. Seçim yaparken zorlanırsanız, Giyçek ekibi yardımıza yetişiyor. Stüdyoya geçtiğinizde; ud, tef gibi enstrümanlar, kahve tepsisi ve üzüm gibi detaylar mizanseni tamamlamak için sizi hazır bekliyor. Stüdyoda farklı planlarda çekilen fotoğrafların hepsi beğeninize sunuluyor.  Baskı ya da dijital ortamda teslim aldığınız fotoğraflarınızı, renklinin dışında, siyah/beyaz ya da antik gibi filtrelerle eskitebiliyorsunuz. Saklamaktan mutluluk duyacağınız fotoğraflarınızın yanı sıra, uzun yıllar unutmayacağınız bir deneyim ile stüdyodan ayrılıyorsunuz.

Giyçek  için sıra dışı ve eğlence garantili bir etkinlik deniyor. Peki Giyçek’i bu kadar sıra dışı kılan ne? Giyçek, Türkiye’deki ilk ve tek dönem kostümlü fotoğraf stüdyosu. Yurt dışında bir çok örneğini görebileceğiniz kostümlü stüdyolarından, kostüm kalitesi ve hizmet şekli ile farklılık gösteriyor. Randevu aldığınız saatler içerisinde tüm stüdyo alanı, sadece size özel olarak ayrılıyor. Giyçek ekibi çekim için ihtiyacınız olan tüm detaylar konusunda size yardımcı oluyor.



İLETİŞİM

Serdar-ı Ekrem Caddesi Doğan Apt. 30/C Galata Beyoğlu

0 212 251 8181
0 532 211 8181



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder